Our Team

Meet the Tranzer team!

Sanneke Mulderink

Sanneke Mulderink

Co. Founder

Ik ben Sanneke en één van de twee oprichters van Tranzer. Ik word geïnspireerd door groei op een natuurlijke manier. Ik houd ervan om nieuwe scheuten aan een tak te creëren. Bij Tranzer doen we dit door te investeren in de groei van mensen en oprechte contacten met onze partners. Deze kernwaarden zijn de drijvende kracht achter onze continue innovatie en hoge prestaties.

Paul Rooijmans

Paul Rooijmans

Co. Founder

Ik ben Paul en één van de twee oprichters van Tranzer. Ik word geïnspireerd door reizen en ik houd ervan om te worden ondergedompeld in verschillende culturen. Hierdoor ondervind ik hoe dingen in het leven op een andere manier kunnen worden waargenomen. Kijken vanuit verschillende invalshoeken helpt mij om een frisse en pragmatische kijk op het leven te houden, met een Nederlandse creatieve twist.

Emmy Willemsen

Emmy Willemsen

Projectmanager

Ik ben Emmy en ik werk bij Tranzer sinds 2014. Mensen ontmoeten, naar hun ideeën luisteren en de vrijheid van dingen gedaan krijgen zijn allemaal dingen die me inspireren! Naar buiten de natuur in, het water op of plaatsen bezoeken helpt me om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en om de volledige vrijheid te ervaren die ik nodig heb om te presteren.

Jelle van Kleef

Jelle van Kleef

Back-End Developer

Ik ben Jelle. Mijn twee passies zijn dingen bouwen en mijn vaardigheden verbeteren. Dingen bouwen zoals houtwerk en relaties. Echter houd ik het meest van simpele oplossingen voor complexe problemen bedenken. Gelukkig is dit wat ik op dagelijkse basis doe bij Tranzer. Niet alleen verbeter ik mijn coding vaardigheden, maar ook mijn behendigheid met tafelvoetbal.

Berend Schotanus

Berend Schotanus

Back-End Developer

Ik ben Berend. Mijn passie is het bouwen van systemen die werken. Het begint met begrijpen waar het systeem over gaat. Niet alleen op technisch gebied, de wereld erachter is net zo belangrijk. Voor mij voelt het creëren van gestructureerde, bruikbare en houdbare code net als kunst. Mijn doel is gelukkige gebruikers die hun taken gemakkelijker kunnen behalen met een lach op hun gezicht.

Vincent Hollander

Vincent Hollander

Back-End Developer

Ik ben Vincent. Vanaf november 2016 maak ik deel uit van het Tranzer team. Ik ben voortdurend op zoek naar verbreding van mijn persoonlijke en professionele horizon. Bij Tranzer krijg ik de kans om precies dat te doen! Ik ga de uitdaging aan om mijn software- en datawetenschappelijke vaardigheden uit te breiden. Als ik niet aan het werk ben, ben ik luiers aan het verwisselen, aan het squashen, hardlopen of oude Engelse auto’s aan het opknappen.

Sam Huizeling

Sam Huizeling

Front-End Developer

Ik ben Sam en ik werk bij Tranzer sinds september 2016. Ik probeer altijd oplossingen en design te ontwerpen voor de gebruikers en hun doelen. Gebruikmaken van deze mindset, terwijl je iets nieuws leert over coding maakt deze baan iedere dag geweldig. Eén van mijn passies is sport. Net als in de meeste sporten, is teamwork essentieel om topprestaties te bereiken. Bij Tranzer heb ik mijn plekje gevonden in een geweldig team.

Jasper Hoving

Jasper Hoving

Front-End Developer

Ik ben Jasper. Bijna alles aan nieuwe technologie triggert mijn nieuwsgierigheid en drijft me om het dit zo goed mogelijk te doorgronden. Werken als developer in een klein team biedt de mogelijkheid om code te schrijven met een directe impact en om tegelijkertijd enorm veel lol te hebben! Oh, en ik hou enorm van nieuwe plaatsen te ontdekken en wanneer ik weer thuis ben speel ik graag wat op de gitaar.

Maxime Bakkes

Maxime Bakkes

Communicatie & Social Media Specialist

Ik ben Maxime en in november 2017 is mijn avontuur bij Tranzer begonnen. Bij Tranzer uit ik mijn passie in communicatie. Een communicatie- en marketingproject gezamenlijk tot een succes brengen, daar krijg ik energie van. Niet alleen bij Tranzer ben ik graag onder de mensen, ook thuis ben ik graag bij familie en vrienden en geniet ik van de kleine dingen in het leven.

Edwin Barendse

Edwin Barendse

Back-End Developer

Tranzer is sinds februari 2018 mijn uitdaging. Overzicht en details zijn de zaken waar ik graag tussen schakel. Met een team waar respect, oprechtheid, vertrouwen en plezier een gegeven zijn, maakt dit mijn werk nog leuker. Met een hoofd vol mini-projecten, knutsel ik in mijn vrije tijd graag wat dingen in elkaar of probeer ik wat nieuws uit.

What our customers say about Tranzer

Traveling makes one modest. You see the tiny place you occupy in the world

I live a flexible life and I love to discover new cities on my own. Travelling with Tranzer gives me the opportunity to travel flexibly. I can choose a transit plan based on my needs and wants just at the moment I need it.

Zoë, Consultant

‘Purchase one ticket for the entire trip’

I travel a lot and I’m always looking for the quickest travel option from the airport to the place I need to be. Tranzer saves me a lot of time, because at the moment I arrive at the airport I can buy the quickest travel option for the entire trip at once.

Morris, Sales man

'Spontaneous travelling is now so much easier'

Getting from A to B was always a little challenging in a new city. Now all it takes to get somewhere are a few taps on my phone!

Daniel, Consultant

'An app that helps me get around the city'

I don't have to worry about tickets and getting to know the transport network of a city anymore - now I can focus on what I want to do instead of how to get there.

Robert, Manager

'It's great to pay for all the different transport services in one place'

Carrying different types of tickets around is a thing of the past for me. If I want to get somewhere all I have to do is fill my destination, pay and I'm off.

Demi, Designer

Gallery

Some of our app highlights

Join us as an operator!

We’re looking for operators in airport areas all over the world.

Just share your pricing table with us and your transport services can also be offered in Tranzer!

We offer:
  • No investment on equipment
  • Start immediately
  • International travellers
Fill in the form and we will contact you!
Join us

Get the Tranzer app today!

Contact

Do you have any questions?
Just ask us!

Address

Stationsplein 61, 3818 LE Amersfoort
The Netherlands

Email

support@tranzer.com