Skip to content

Het Deutschland-Ticket is nu verkrijgbaar in de Tranzer app

Een maand door Duitsland voor €49*

In Duitsland kun je sinds 1 mei 2023 voor 49 euro per maand onbeperkt reizen met het openbaar vervoer, ook als Nederlander.Met het Deutschland-ticket kun je reizen met regionaal en lokaal openbaar vervoer in heel Duitsland. Het ticket is geldig in treinen, bussen, trams en metro’s (U-Bahn). Wanneer je het ticket in de Tranzer app koopt loopt het automatisch aan het einde van de maand af, opzeggen is dus niet nodig.

Reizen in de grensregio
Het Deutschland-Ticket is zelfs op een aantal trajecten in Nederland geldig. Vanaf Hengelo, Enschede, Arnhem en Venlo kun je de trein naar Duitsland pakken. Gebruik het ticket bijvoorbeeld voor een reis tussen Hengelo en Bielefeld, Venlo en Düsseldorf, Arnhem en Düsseldorf en Enschede en Münster.

Betaal eenvoudig met iDEAL
De Tranzer App kan gratis worden gedownload via iOS en Android. Het ticket koop je eenvoudig met iDEAL, Bancontact of creditcard. In de Tranzer app kun je ook direct een reis plannen en tickets kopen voor het openbaar vervoer in andere Europese landen. Je hebt geen kaart of contant geld nodig. Op deze manier maakt Tranzer reizen met het openbaar vervoer gemakkelijk.

Tranzer
Tranzer is het grootste Europese platform voor de verkoop van tickets voor het openbaar vervoer. Naast de verkoop in haar eigen app stelt Tranzer alle tickets beschikbaar aan andere apps en platformen. Dus ook het Deutschland-Ticket. De technologie van Tranzer toont de beste reismogelijkheden en geeft inzicht in het effect van deze opties; kosten, C02 en reisduur.  Glimble, 9292, Multitankcard FreeNow en vele andere apps bieden gebruikers al tickets aan via Tranzer.

Meer informatie over het Deutschland-Ticket is te vinden op: https://tranzer.com/49-euro-ticket-duitsland/

* exclusief service kosten

Meer informatie?

Download ons onderzoek en leer hoe u grondvervoer kunt integreren in uw service.
* We zullen uw e-mailadres gebruiken om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen over dit onderwerp