Skip to content

Mobilexpense sluit partnership met Tranzer Mobility

Mobilexpense, een toonaangevende leverancier van software voor het beheer van declaraties, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van een interface tussen de twee platforms om bedrijven te helpen om alle uitgaven omtrent mobiliteit automatisch met hun declaratie app te synchroniseren.

De interface tussen Tranzer en de Mobilexpense Declaree applicatie stelt bedrijven in staat om de gehele Tranzer mobiliteitsoplossing aan hun werknemers aan te bieden, terwijl ze er tegelijk voor zorgen dat alle uitgaven worden verantwoord in de Declaree app.

De COVID-19-pandemie heeft in een rap tempo verandert hoe en waar mensen werken, en daarmee ook de manier waarop mensen zich verplaatsen. Daarnaast zorgt een toenemend klimaatbewustzijn ervoor dat velen bewust willen kiezen voor milieuvriendelijke vervoersmiddelen. Bedrijven die werknemers van oudsher een vaste reiskostenvergoeding, leaseauto of treinabonnement zouden aanbieden, denken nu na over mobiliteitsconcepten waarmee werknemers zich flexibel kunnen verplaatsen en welke vervoersmiddelen ze daarvoor kunnen kiezen. Tegelijkertijd willen bedrijven grip houden op de kosten van mobiliteit en eveneens rapporteren over de bijbehorende CO2-uitstoot, zowel intern als extern.

Met de Tranzer mobility-as-a-service (MaaS) app kunnen medewerkers hun eigen vervoermiddel kiezen. Of het nu een trein, bus, tram of scooter is, medewerkers kunnen elke zakenreis direct plannen en betalen, ongeacht het vervoermiddel dat ze moeten gebruiken. Bovendien biedt Tranzer toegang tot mobiliteit in vele Europese landen. Alle benodigde tickets zijn direct beschikbaar in de app. Dankzij de synchronisatie tussen Tranzer en Mobilexpense Declaree kunnen werknemers de ontvangen facturen automatisch doorsturen naar de Declaree app, zodat alle mobiliteitsuitgaven worden vastgelegd en verantwoord in hun zakelijke expense management software.

De samenwerking tussen Mobilexpense en Tranzer stelt organisaties in staat om hun werknemers de flexibiliteit te bieden die nodig is voor slimme en milieuvriendelijke mobiliteit, terwijl ze grip en controle houden over de uitgaven van werknemers.

Meer info over deze integratie? https://www.mobilexpense.com/LP/tranzer

Quote CEO Mobilexpense, Thibaud de Keyzer:

Naarmate het bewustzijn van milieu-impact en duurzaamheid groeit, passen veel bedrijven strategieën voor koolstofreductie toe en bevorderen ze groene mobiliteit onder hun werknemers. We zien een trend van minder autobezit en meer autodelen, minder leaseauto’s en meer mobiliteitsbudgetten. Deze integratie tussen Tranzer en Mobilexpense Declaree maakt het voor werknemers ongelooflijk eenvoudig om duurzame vervoerswijzen te kiezen en ondersteunt daarmee duidelijk de weg van ons en onze klanten naar groenere mobiliteit.

Quote CEO Tranzer, Paul Rooijmans:

Het post-covid-tijdperk vraagt ​​om nieuwe en flexibelere mobiliteitsoplossingen voor werknemers. Samen met onze partner Mobilexpense zorgen wij voor een unieke oplossing van duurzame deur-tot-deur mobiliteit voor zakelijk reizen waarbij kosten in één klik gedeclareerd kunnen worden.

De integratie is vanaf vandaag publiekelijk beschikbaar via Mobilexpense.

Wat is MaaS?

Mobility as a Service (MaaS) is het concept voor het eenvoudig en gepersonaliseerd plannen, boeken en betalen van een individuele reis. Niet alleen met het traditionele openbaar vervoer, maar ook met vormen van gedeelde mobiliteit. Dit past in de huidige tijd waarin keuzevrijheid belangrijker is dan bezit en waarin jongeren steeds vaker te laat (of helemaal niet) een rijbewijs halen en vervoermiddelen liever delen dan zelf te bezitten. MaaS is de volgende stap in deze ontwikkeling. MaaS maakt het mogelijk om op een andere manier naar mobiliteit te kijken en biedt mensen de mogelijkheid om eenvoudig te kiezen tussen verschillende vormen van vervoer die passen bij hun wensen op dat moment (fiets, (deel)auto, bus, trein, vliegen).

Wat is Tranzer

Tranzer is een MaaS provider (scaleup) uit Nederland, die allerlei (openbaar) vervoersmogelijkheden en parkeren integreert en toegankelijk maakt voor gebruikers. Met Tranzer is het mogelijk om reizen per trein, tram, bus en ook taxi en andere mobiliteitsoplossingen zoals e-scooters en e-steps of parkeren via een app op uw smartphone te plannen en te betalen, zonder dat u een OV-chipkaart nodig heeft. Met Tranzer kun je in één keer je hele reis in-app plannen en kopen, ook als je verschillende vervoerders gebruikt. Zowel in de trein, bus en tram als aan de toegangspoorten op de stations worden mobiele tickets geaccepteerd. Tickets worden direct in je telefoon geleverd.

Wat is Mobilexpense Declaree

Mobilexpense Declaree is een online Expense Management-systeem dat werknemers een native smartphone-app biedt om alle uitgaven onderweg te digitaliseren. Werknemers kunnen bonnen, kilometers, dagvergoedingen, creditcardtransacties en alle andere terugbetaalbare vergoedingen digitaliseren, in plaats van maandelijkse onkostenformulieren in Excel of op papier in te vullen. Declaree slaat alle bonnen veilig online op waar managers alle onkostenformulieren kunnen bekijken en goedkeuren. Na goedkeuring worden alle onkosten digitaal verwerkt en correct gecodeerd in uw ERP/Financiën/Salarissysteem.

More information?

Download our research and learn how you can integrate ground transportation to your service.
* We will use your email address to keep you informed of developments on this topic