Ons Team

Maak kennis met het Tranzer team!

Sanneke Mulderink

Co. Founder

Ik ben Sanneke en één van de twee oprichters van Tranzer. Ik word geïnspireerd door groei op een natuurlijke manier. Ik houd ervan om nieuwe scheuten aan een tak te creëren. Bij Tranzer doen we dit door te investeren in de groei van mensen en oprechte contacten met onze partners. Deze kernwaarden zijn de drijvende kracht achter onze continue innovatie en hoge prestaties.

Paul Rooijmans

Co. Founder

Ik ben Paul en één van de twee oprichters van Tranzer. Ik word geïnspireerd door reizen en ik houd ervan om te worden ondergedompeld in verschillende culturen. Hierdoor ondervind ik hoe dingen in het leven op een andere manier kunnen worden waargenomen. Kijken vanuit verschillende invalshoeken helpt mij om een frisse en pragmatische kijk op het leven te houden, met een Nederlandse creatieve twist.

Emmy Willemsen

Project manager

Ik ben Emmy en ik werk bij Tranzer sinds 2014. Mensen ontmoeten, naar hun ideeën luisteren en de vrijheid van dingen gedaan krijgen zijn allemaal dingen die me inspireren! Naar buiten de natuur in, het water op of plaatsen bezoeken helpt me om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en om de volledige vrijheid te ervaren die ik nodig heb om te presteren.

Berend Schotanus

Back-End Developer

Ik ben Berend. Mijn passie is het bouwen van systemen die werken. Het begint met begrijpen waar het systeem over gaat. Niet alleen op technisch gebied, de wereld erachter is net zo belangrijk. Voor mij voelt het creëren van gestructureerde, bruikbare en houdbare code net als kunst. Mijn doel is gelukkige gebruikers die hun taken gemakkelijker kunnen behalen met een lach op hun gezicht.

Vincent Hollander

Back-End Developer

Ik ben Vincent. Vanaf november 2016 maak ik deel uit van het Tranzer team. Ik ben voortdurend op zoek naar verbreding van mijn persoonlijke en professionele horizon. Bij Tranzer krijg ik de kans om precies dat te doen! Ik ga de uitdaging aan om mijn software- en datawetenschappelijke vaardigheden uit te breiden. Als ik niet aan het werk ben, ben ik luiers aan het verwisselen, aan het squashen, hardlopen of oude Engelse auto’s aan het opknappen.

Sam Huizeling

Front-End Developer

Ik ben Sam en ik werk bij Tranzer sinds september 2016. Ik probeer altijd oplossingen en design te ontwerpen voor de gebruikers en hun doelen. Gebruikmaken van deze mindset, terwijl je iets nieuws leert over coding maakt deze baan iedere dag geweldig. Eén van mijn passies is sport. Net als in de meeste sporten, is teamwork essentieel om topprestaties te bereiken. Bij Tranzer heb ik mijn plekje gevonden in een geweldig team.

Jasper Hoving

Front-End Developer

Ik ben Jasper. Bijna alles aan nieuwe technologie triggert mijn nieuwsgierigheid en drijft me om het dit zo goed mogelijk te doorgronden. Werken als developer in een klein team biedt de mogelijkheid om code te schrijven met een directe impact en om tegelijkertijd enorm veel lol te hebben! Oh, en ik hou enorm van nieuwe plaatsen te ontdekken en wanneer ik weer thuis ben speel ik graag wat op de gitaar.

Edwin Barendse

Back-End Developer

Tranzer is sinds februari 2018 mijn uitdaging. Overzicht en details zijn de zaken waar ik graag tussen schakel. Met een team waar respect, oprechtheid, vertrouwen en plezier een gegeven zijn, maakt dit mijn werk nog leuker. Met een hoofd vol mini-projecten, knutsel ik in mijn vrije tijd graag wat dingen in elkaar of probeer ik wat nieuws uit.

Pepijn Mulders

Head of growth

Ik ben Pepijn, na twee jaar mijn eigen e-commerce startup te hebben gehad, ben ik terug bij Tranzer. Veel werk gedaan krijgen in een klein team en de focus houden op wat nodig is, dat is wat ik leuk vind. Het proces van het oplossen van een klantprobleem is wat ik graag doe door simpelweg met de klanten te praten.

Steve Galili

Front-End Developer

Ik ben Steve. Ik vind het heel leuk om problemen op te lossen met code en op die manier iemands leven een stukje makkelijker te maken. 
Ik leer graag nieuwe technieken en ben het gelukkigst als ik me continu kan ontwikkelen. 
Ook ben ik gefascineerd door slimme technologie en gadgets en vind ik het leuk om hiermee te experimenteren.
Daarnaast reis ik graag en hou ik van skateboarden en van alles dat met de 90's te maken heeft. 

Download de Tranzer app.

AppStorePlayStore

Maak ons populair.

Tranzer

Stationsplein 61

3818 LE Amersfoort

Direct naar...

Social Media